logo Schilder Overzicht .nl

 

Schildersbedrijf toevoegen:

U kunt uw schildersbedrijf op twee manieren toevoegen aan ons overzicht.

1. Gratis toevoeging. Het enige dat wij hiervoor terugvragen is een linkje vanaf uw website naar onze website. Wanneer u een linkje geplaatst heeft naar schilderoverzicht.nl zullen wij uw website toevoegen op de juiste schilder overzicht pagina. Voor het toevoegen van onze link kunt u onderstaande gegevens gebruiken, maar u mag natuurlijk ook een andere tekst gebruiken.

Titel: Schilder overzicht .nl
Omschrijving:De beste schilders voor u verzameld per regio
URL: http://www.schilderoverzicht.nl/

Wanneer u een linkje naar onze website heeft toegevoegd aan uw website, vul dan het onderstaande aanmeldformulier in en vermeld duidelijk onder “waar heeft u een link naar ons geplaatst” “Url naar onze link” waar wij de verwijzing naar schilderoverzicht kunnen terugvinden. Als wij geen linkje terugvinden zullen wij uw aanvraag voor een gratis vermelding ook niet verder verwerken. Als wij de verwijzing echter wel kunnen vinden zullen wij uw vermelding zo spoedig mogelijk aan het schilderoverzicht toevoegen!

 

2. Betaalde toevoeging. U hoeft dan geen linkje terug te plaatsen, maar moet dan eenmalig 30 euro (excl. BTW) aan ons overmaken. U kunt dit aangeven door in onderstaand formulier bij het invoerveld: "Url naar onze link", de tekst: “betaalde vermelding” in te vullen. Wij sturen u dan per email een factuur en zullen uw bedrijf, na betaling van de factuur, aan het schilderoverzicht.nl toevoegen. Let op, dit is een eenmalige betaling waarmee u aan ons overzicht wordt toegevoegd. U hoeft dus geen jaarlijks bedrage of andere kosten meer te betalen.

 


Uw gegevens zoals ze vermeld worden op onze website.

Op welke pagina wilt u vermeld worden.

Waar heeft u een link naar ons geplaatst.

CAPTCHA Image

(A.u.b. text invullen uit bovenstaande afbeelding. Text is niet case sensitive.)
Klik hier als u de code niet kunt lezen.

Alle velden zijn verplicht.

Meer schilders bij in uw regio

provincies Noord-Holland Friesland Groningen Drente Overijssel Flevoland Utrecht Gelderland Limburg Noord-Brabant Zeeland Zuid Holland

Kies een provincie en vind en vergelijk verschillende schildersbedrijven bij u in de regio.